Gourmet Weekend

För er som älskar god mat och vill komma bort från vardagen för en helg är det här ett utmärkt val. Lördag till söndag. Boende i ett av våra fina dubbelrum. Vid ankomst blir det en välkomstdrink och på kvällen avnjuter ni en kulinarisk fyrarätters middag med tillhörande vinpaket.

Heldags Relax

Besök badhuset i Hörby. Här kan ni bada, klättra, dyka och fika. Ringsjöstrands gäster kan hämta en rabattkupong på 50% i receptionen. I anslutning till badhuset hittar ni även byns bowlingbana och Friskis & Svettis.

Golfhelg

Spela en 9 håls bana fotbollsgolf eller testa gårdskampen där ni i olika lag tävlar i olika spännande grenar.

Fredagsmys

När du och din partner eller vän känner er trötta efter veckan och vill ha lite tid för varandra, då är ni välkomna till Ringsjöstrand. För att varva ner och låta oss ta hand om er.

Badtunna & bastuvagn

Trädtoppsvandring och naturlekplats. Ta med familjen och grilla.

Fiska i Ringsjön

Ett av Sveriges bäst bevarade renässansslott visar nu ”den dolda kvinnomakten och barnen”. Besök utställning, ta del av guidade visningar, gå på parkpromenader och fika i slottets café.

Midsommar

Spännande museum i Önneköp. Här hittar du sällsynta föremål från hela världen. Kanske träffar du musseets grundare som guidar och berättar om sina världsomspännande äventyrsresor.