Aktiviteter

Aktiviteter för inspiration, motivation och affärsnytta
En aktivitet kan bokas in för att er grupp ska ha roligt, komma vidare i arbetet eller få en paus och tanka energi. Kanske behöver tankespåren brytas upp och nya intryck släppas in för att fräscha idéer ska kunna kläckas?

Låt inte slumpen styra
Vilken aktivitet ni väljer, och var i programmet den får plats, påverkar helhetsresultatet av er konferens. Prata med oss, tillsammans väljer vi ut aktiviteter för inspiration, motivation och affärsnytta.

Green Hat Challenge
En lättsam och kul aktivitet. Den är energifylld och varierande där ni tar er runt i närområdet och löser uppdrag. Det finns fler uppdrag än ni hinner med så se till att välja de uppdrag som gynnar er grupps färdigheter mest. Det lag som oftast står som vinnare i slutändan har förstått sig på styrkan av samarbete, en vilja att vinna, kreativitet och de som har kul med varandra!

Dinner game
Gör er middag till något mer, engagerar alla, skapa härliga samtalsämnen och tävla med dina kollegor. Använd er kunskap och svara på frågor under tid. Känner ni er duktiga i ett ämne kanske ni väljer en svårare svårighetsgrad för en chans till mer poäng.

Cowboy Femkamp/sjukamp
Vi håller till utomhus i friska luften. Gruppen delas upp i lag och har femkamp/sjukamp. Vilka grenar/tävlingsmetod/teambildningsaktiviteter varieras beroende på gruppens storlek.

Paddla eller cykla till Fulltofta för femkamp och fika.
Storlek på grupp: Upp till 15 personer På plats i Fulltofta delas man upp i lag och har femkamp/sjukamp. Vilka grenar/tävlingsmetod/ teambildningsaktiviteter varieras beroende på gruppens storlek. Efter aktiviteten är det fika och sedan färd tillbaka till Ringsjöstrand på cyklar eller kanoter.

Föreläsning av Arnold Äventyraren
Arnold som rest i över 100 länder kommer och föreläser om sina resor i till de mest avlägsna platser. Spännande och intressant historier som gör nyfiken på att resa bort.

Turridning på Islandshästar
Ni åker med bil eller buss till Fulltofta Naturreservat där hästarna är förberedda vid er ankomst. Efter det att ni fått utrustning och instruktioner bär det iväg för en två timmars tur i skogen. Efter ungefär halva tiden tar ni paus i skogen och fikar. Inga förkunskaper behövs för denna naturupplevelse.

Roddbåt Utforska Ringsjön på egen hand.
Ni väljer själva om det skall vara en lång eller kort tur. Antal roddbåtar: 3 Storlek på grupp: max: 15

Cykling
Lämna anläggningen för en tur ute i friska luften. Ett avbrott med motion hjälper till att öka koncentrationen. Storlek på grupp: max: 15 personer Allmän information: Cykelkarta finns att få.

Samarbetsbana
Efter en kort transport så kommer ni till samarbetsbanan. Här delas ni in i grupper på 6-8 personer. Banan består av olika uppgifter som ni skall lösa tillsammans. En bra aktivitet för att stärka gemenskapen i företaget.

HLR & Förstahjälpen
En utbildning som alla bör göra med jämna mellanrum. Så varför inte passa på att göra det när alla är samlade.
– Hur man larmar
– De första kritiska minuterna
– Kontrollera livstecken
– Skapa fri luftväg
– Lägga en medvetslös person i stabilt sidoläge
– Hjärt-lungräddning vid hjärtstopp
Efter genomförd kurs får varje kursdeltagare ett kompetenskort Kurs + kompetensbevis i Fria luftvägar ingår.

Musikquiz
Musikfrågetävling antingen för lag eller individuellt Ni kan i förväg välja om ni önskar något speciellt tema, tex 70-tal eller schlager.

Fiske
Ni åker buss eller bil till Ljungskula för att fiska. På plats tar kunnig personal hand om er. För de som önskar finns det möjlighet till kurser i flugfiske. Under kräftsäsongen kan ni få fiska era egna kräftor till middagen.

Provningar
Efter önskemål så håller vi i provningar, öl, vin, avec, champagne eller ost.

Underhållning
Önskar ni trubadur, dj eller annan underhållning så har vi ett stort kontaktnät för att ordna det ni önskar

Andra aktiviteter
Har ni andra önskemål eller idéer om vad ni vill göra hos oss så ordnar vi det åt er..