Kom till härliga Ringsjöstrand och håll ert årliga julbord. Här har ni ett klassiskt julbord med alla de delikatesser man kan önska sig.
Vad sägs om att börja med ett kort mingel med kollegor eller vänner. Här dricker ni vår vida kända aroniabärsglögg med hembakade pepparkakor och grönmögelost.
När ni intar buffén hittar ni alla våra hemlagade sillar, flera sorters kallrökt, varmrökt och gravad lax ett stort urval av kallskuret med både lamm, hjort, älg, oxe, leverpastej.

På det varma bordet hittar ni barnens favoriter som köttbullar, prinskorv och Jansons frestelse. Men även riktiga klassiker som dansk fläskestek, lutfisk och senapsås.
Orkar ni mer finns en stor ostbricka med olika delikatesser som grönmögel, blåmögel, kittost och brie tillsammans med vindruvor, kex och marmelad.
Sen har vi gottebordet som är av stora proportioner med bland annat ris a la malta med körsbärsås och jordgubbssås, hembakade lussekatter, marängsviss och julgodis som kolor, ischoklad mm.

Stora Julbordet

Det populära stora Julbordet serverar vi varje Fredag och Lördag mellan den 1 och 16 december.
Julbordet serveras kvällstid och trubaduren underhåller 19 – 22.
(Julklapp till alla barn.)

Pris 485kr/person

Jultallrik

Ta hit ditt företag på en annorlunda jultallrik. Vi serverar förrätt och huvudrätt. En förrättstallrik med sill, lax och ägg. Sedan en varm med  klassisk dansk fläskestek, sockerstekt potatis, brunsås, rödkål, brysselkål och gelé.

285kr/person minst 20pers

Julbrunch

Varje söndag 11:30-14:00 i december (3-17dec) serverar vi vår julbrunch. Detta är ett mindre julbord och vi garanterar inte att vi har obegränsat av alla rätter. Ibland tar en slut och så sätter vi fram en annan.

245kr/person

VIP Julbord

Är ni ett större företag eller sällskap över 30 personer öppnar vi så klart gärna upp för er dagtid, kvällstid och alla veckodagar. Då gör vi ett personligt julbord anpassat efter era önskemål och tider. Ni kanske vill kombinera det med en konferens eller informationsmöte.
Eller varför inte bjuda in era kunder och tacka för ännu ett bra år tillsammans.

Pris 485kr/person

Julfrukost

Vill ert företag komma hit på en julfrukost hjälper vi gärna till. Detta brukar bli mycket uppskattat. En julfrukost består av en lite mindre kall- och varmbuffé som är anpassad efter den tidiga timmen.
Detta brukar vara populärt att bjuda sina kunder på, lite oväntat och lite lättare att få med sig alla.

Pris 245kr/person minimum 30pers

Dryckespaket 1

kr 150

per person1 öl 50 cl + snaps 5 cl

Dryckespaket 2Mest populära paketet

kr 290

per person2 öl 50 cl + 2 snaps 5 cl

Dryckespaket 3

kr 110

per person2 öl 33cl

Alkoholfritt alternativ finns.

Boendepaketet för företag!Populärast för företag

kr 1490

per person, minimum 15persBoende i enkelrum och stora julbordet.
Förmingel/årsavslut i konferensrum med glögg alternativt mousserande vin.
Tillgång till relaxavdelning innan julbordet.

Boendepaket boende i dubbelrum inkl relax, julbord och frukost

kr 990kr

per person i dubbelrumBoende i dubbelrum, stora julbordet, relax och frukost ingår.
Fre-Lörd eller Lörd-Söndag