Bröllop i Skåne | Festlokaler

Bröllop & fest

Förverkliga drömmen på Ringsjöstrand

Det finns ingenting som går upp mot de minnen man har av sitt eget bröllop, eller funderingarna kring hur man tror att det skulle kunna bli när man gifter sig.

Miljön, maten, atmosfären och sjöutsikten. På Ringsjöstrand är allt upplagt för ett romantiskt bröllop.

Ni berättar om era drömmar och vi hjälper er att förverkliga dem så kan ni fokusera på att dansa, skratta och njuta av alla som betyder mycket för er.

Vigsel
För den som önskar hålla vigselakten ute i naturen kan vi erbjuda vigsel nere vid stranden  med vackra Ringsjön som bakgrund eller i någgon av traktens fina kyrkor.

Brudskål och Mingel
När ni sagt ja till varandra är det dags att höja glasen mot skyn för att utbringa en lyckoskål. Till detta föreslår vi något litet tilltugg som exempelvis jordgubbar eller canapeer.

Meny
Våra menyer varieras och anpassas efter säsong och tillgång av råvaror. Ni får ett menyförslag vid förfrågan. Eller berätta om era älsklingsrätter så komponerar vi en meny efter det.

Tårta
Traditionell tårta, en härlig chokladmoussetårta eller massor med jordgubbar? Vi ordnar det ni önskar.

Underhållning
Musik förstärker känslan, både under dagen och kvällen. Brudvalsen är en av bröllopets höjdpunkter och sedan blir det kul med dans framåt kvällen. Vi kommer gärna med förslag på band eller DJs.

Vickning
Framåt tolvslaget brukar det vara välkommet med vickning. Vi kan servera Ringsjöstrands härliga mackor med ost, jansonsfrestelse, korv med bröd eller annat önskemål. Ett tips vid vackert väder är att servera vickningen på utedäcket eller på stranden där ni då får en gemytlig avslutning på en härlig kväll.

Boende
Ni och era gäster är varmt välkomna att övernatta här på Ringsjöstrand.

Varför inte överraska era gäster med en personlig present på rummet?

Dagen efter
På morgonen kan ni alla mötas upp och avnjuta en rofylld skånsk frukost. Ofta förstärks frukosten med en brucnh dit även gäster som inte övernattat bjuds tillbaka, för att avrunda festligheterna.