Skip to main content

  Äventyr på Ringsjöstrand

Här kan du betrakta soluppgången och lyssna till de viskande vindarnas hemligheter. Hit kommer     man för att koppla av, umgås och bara få vara. Atmosfären erbjuder upplevelser för alla sinnen; sjunk ner i en fåtölj ute på terrassen med sjön framför dig och njut.

Ringsjöstrand erbjuder något för alla, den romantiske, den äventyrslystne och för hela familjen. På Ringsjöstrand och i dess omgivning finns mängder att se och uppleva allt samlat i en karta vi delar ut till våra gäster.

Vattnet är långgrunt och barnvänligt. Här finns volleybollnät, fotbollsnät, pingisbord, badmintonnät och lekplatser.

Uthyrning på Ringsjöstrand

Boka våran bastu, cyklar, kajaker, ekor och S.U.P. genom att maila eller ringa oss.

600kr/dag

Roddbåt/Kajak

200kr/h  600kr/dag

200 kr/timme

SUP

StandUpPaddleboard

150 kr/dag

Cykel med korg

3-växlad vuxencykel

fr. 1000 kr/dag

Bastu

Vedeldad & flyttbar

Wellnespunkten I Skåne

Tjejerna på Wellnespunkten erbjuder en rad avkopplande behandlingar för ditt yttre och inre. Du hittar bla massage, fotvård, hudvård, akupunktur och mycket mer. För mer info och bokning besök www.wellnesspunkteniskane.com

Boka Behandling

  Naturrika Äventyr (guidade aktiviteter) i MittSkåne 4 juli – 15 aug

Sommarens mest härliga och naturrika äventyr hittar du i MittSkåne. Under sex veckors tid, v 27-32 kan du välja bland 16 spännande aktiviteter fördelat på sammanlagt 46 aktivitetstillfällen. Några av MittSkånes mest fantastiska guider bjuder på sin kunskap och en och annan smakrik förtäring längs vägen.
Läs mer om alla fantastisk aktivteter och datum för dem här.

  Äventyr att göra på egenhand

Rövarkulan

En mycket fin undangömd dal dit endast lokalbefolkningen åker för att slappna av grilla och vandra längs ravinen och lyssna på den porlande bäcken.

Badhuset

Här kan ni bada, busa, klättra, dyka, motionssimma och fika. I anslutning till badhuset hittar ni även byns bowlingbana och Friskis & Svettis.

Fotbollsgolf

Fotbollsgolf har vi både i Söderto som har en 9 håls bana och en gårdskamp där ni i olika lag tävlar i olika spännande grenar. Men även i Bösjökloster som ut över sin fina golfbana nu även har fotgolf.

Skånes Djurpark

Ibland djur och natur finns här massor av aktiviteter och upplevelser för hela familjen. Med över 300 djur och en rad olika evenemang är detta väl värt ett besök.

Fulltofta Naturcentrum

Ett vandringsparadis med fjorton markerade leder. Landskapet är omväxlande djupa skogar, öppna gläntor, hagmarker, vida fälader med mäktiga ekar, små och stora dammar och bäckar. Naturcentrum har utställning, servering och många grillplatser.

Kanibalmuseet

Spännande museum i Önneköp. Här hittar du sällsynta föremål från hela världen. Kanske träffar du musseets grundare som guidar och berättar om sina världsomspännande äventyrsresor.

Vidablick

Ekologisk odling av sparris, majs, svarta vinbär, jordgubbar, gurka, dill, lök, tomater, potatis, zucchini, mm. Vidablick har även multisportsbana och samarbetsbana.

Mountainbikebana

En XCO bana som tillhör Skånes bästa anläggningar för träna och tävla på mountainbike med en stor variation med tekniska hinder och vacker miljö. Det finns också en övningsbana/barnbana. All cykling sker på egen risk. För att hitta hit slå in ”Parkeing Hörby MTB” i GPSen.

Aspås Turridning i Fulltofta

Turridning för både barn och vuxna, både nybörjare och vana ryttare.
Turen måste ha minst tre deltagare för att anordnas. boka.se/turridning

Storkhägn Fulltofta

Här föder man upp och släpper ut storkpar och årsungar som ska bygga upp den vilda stammen. Det finns även två fågeltorn om man fortsätter ned till sjön som även är en perfekt plats för en picknick.

Björk´s Fiskbutik och Rökeri

Gör egenproducerade delikatesser, sillinläggningar efter goda, gammaldags recept, fiskburgare. Färsk fisk, skaldjur och rökt fisk från eget rökeri. Björks har även motorbåtar för uthyrning.