Välkommen till Restaurang Sjösidan.

Här finner ni en avslappnad atmosfär och otrolig utsikt ut över den vackra Ringsjön. Kom och få en kulinarisk upplevelse.


Brunch 11.30-14.00

Välkomna till vår härliga söndagsbrunch som serveras mellan kl 11.30-14.00.
Här hittar ni ett stort utbud av hemlagad och vällagad mat. Vi försöker att hålla oss till säsongens primörer och fokuserar på de skånska råvarorna. För att få variation så ser brunchen aldrig exakt likadan ut varje vecka utan det görs alltid lite förändringar.

Några olika sorters sill, färskt hembakt bröd, lax, sallader, en hel massa goda pålägg, belgiska våfflor, hemrullade köttbullar, janssons frestelse, bacon och äggröra är några av godsakerna som brukar vara stående från vecka till vecka och som sedan kompletteras med nya smaskigheter!

Självklart hittar ni även ett trevligt dessertbord där vi varierar oss flitigt och låter kockarna få vara kreativa och plocka fram olika desserter från vecka till vecka!

Kaffe, the, hemgjord saft, juice och vatten ingår i brunchpriset på 215:-/vuxen.

Barn betalar 15:-/år upp till de fyllt 12 år. (ex. 10år=150:-)

Varmt välkomna att boka bord på 0415-10567 eller på info@ringsjostrand.se

 

Dagens Lunch 12.00-14.00

Under vinterperioden januari-mars har vi väldigt låg beläggning i restaurangen och kan därför inte ha en stående lunchmeny.  Är ni sugna på att komma ut till oss mitt i veckan och äta lunch så slå en signal till oss på 0415-10567 så kan vi presentera vad vi kan erbjuda er just denna dag.

Varmt välkomna!

Välkommen till RingsjöstrandHar du funderingar och vill bli kontaktad av vår personal? Vi hjälper dig gärna att boka boende, planera din konferens eller om du har frågor kring aktiviteter m.m. Ring oss direkt på 0415 - 10567 eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig.


Vår Matfilosofi
På ett enkelt och elegant sätt skapar vi vårt kök, ett kök som är öppet för både lokala och globala råvaror. Där den konstnärliga precisionen sätts på prov med mål att ge dig en upplevelse ut över det vanliga. Vi lägger ner stor möda på att hitta leverantörer som delar våra krav på kvalitet och produktionsvillkor. Som delar vår kärlek till råvaran och slutkonsumentens upplevelse.
Det är inget vi kompromissar med eller skojar om. 
Likadant är det med maten vi lagar, den som du slutligen äter. Varje nypa salt, klick smör, droppe olja finns där av en anledning.
Välkomna hit!