Mat & dryck

Den 21/11 har vi fullt på lunchen

Varmt välkomna en annan gång.

Välkommen in i värmen och julstämningen på Ringsjöstrand!

Den 28 November till den 20 December serverar vi vårt stora, goda och hemlagade julbord. På fredagar och lördagar spelar trubaduren mellan 19.00 och 22.00.

Julbordspaket med spa och övernattning

Fri tillgång till relaxen med utomhus bubbelbad och bastu, vårt läckra julbord, logi (del i dubbelrum) och en avkopplande frukost med magnifik utsikt över sjön.
1090 kronor per person

Julbord

Glögg och frestande läckerheter i en fantastiskt miljö. Trubadur fredagar och lördagar.
445 kronor per person

Jullunch (min 35 pers)

Njut av vår härliga jullunch med klassiska svenska julrätter som gravad lax, sill, köttbullar, prinskorvar, Janssons frelselse, julkorvar, julvört och mycket andra godsaker

Kallt och varmt
315 kronor (365:- med gotter)

Julbrunch

Vår goda brunch med julinspiration
225 kronor per person

0415 10567 eller boka@ringsjsotrand.se

 

Välkommen till Restaurang Sjösidan
Här finner ni en avslappnad atmosfär och otrolig utsikt ut över den vackra Ringsjön. Kom och få en kulinarisk upplevelse.

Matfilosofi
På ett enkelt och elegant sätt skapar vi vårt kök, ett kök som är öppet för både lokala och globala råvaror. Där den konstnärliga precisionen sätts på prov med mål att ge dig en upplevelse ut över det vanliga.

Vi lägger ner stor möda på att hitta leverantörer som delar våra krav på kvalitet och produktionsvillkor. Som delar vår kärlek till råvaran och slutkonsumentens upplevelse.
Det är inget vi kompromissar med eller skojar om. 
Likadant är det med maten vi lagar, den som du slutligen äter. Varje nypa salt, klick smör, droppe olja finns där av en anledning.
Välkomna hit!