Här kan du betrakta soluppgången och lyssna till de viskande vindarnas hemligheter. Hit kommer man för att koppla av, umgås och bara få vara. Atmosfären erbjuder upplevelser för alla sinnen; sjunk ner i en fåtölj ute på terrassen med sjön framför dig och njut.

Ringsjöstrand erbjuder något för alla, den romantiske, den äventyrslystne och för hela familjen. På Ringsjöstrand och i dess omgivning finns mängder att se och uppleva allt samlat i en karta vi delar ut till våra gäster.

Har du frågor?

Vi hjälper dig gärna att boka ditt boende på Ringsjöstrand eller om du har frågor kring aktivieter m.m.

Ring oss direkt på direkt på 0415-10567 eller kontakta oss här

Rövarkulan

En mycket fin undangömd dal dit endast lokalbefolkningen åker för att slappna av grilla och vandra längs ravinen och lyssna på den porlande bäcken.

Badhuset

Besök badhuset i Hörby. Här kan ni bada, klättra, dyka och fika. Ringsjöstrands gäster kan hämta en rabattkupong på 50% i receptionen. I anslutning till badhuset hittar ni även byns bowlingbana och Friskis & Svettis.

Fotbollsgolf Söderto

Spela en 9 håls bana fotbollsgolf eller testa gårdskampen där ni i olika lag tävlar i olika spännande grenar.

Skånes Djurpark

Ibland djur och natur finns här massor av aktiviteter och upplevelser för hela familjen. Med över 300 djur och en rad olika evenemang är detta väl värt ett besök

Fulltofta Naturcentrum

Trädtoppsvandring och naturlekplats. Ta med familjen och grilla.

Skarhults Slott

Ett av Sveriges bäst bevarade renässansslott visar nu ”den dolda kvinnomakten och barnen”. Besök utställning, ta del av guidade visningar, gå på parkpromenader och fika i slottets café.

Kanibalmuseet

Spännande museum i Önneköp. Här hittar du sällsynta föremål från hela världen. Kanske träffar du musseets grundare som guidar och berättar om sina världsomspännande äventyrsresor.

Vidablick

Självplockning av Jordgubbar, Majs utifrån säsong.

Sextorps Slott

Parkera i skogen och vandra i slottsträdgårdens Rododendrondal.

Dagstorpssjön

En undangömd liten sjö där man ibland kan få vara helt ostörda, grilla, bada och sola.